mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

VOORWOORD EN HISTORIEK

In 2005 werd MDO Techniek opgericht door eigenaar en zaakvoerder Peter Speecke. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie voornamelijk op de montage, demontage en het onderhoud van magazijnstellingen, platformen en andere logistieke systemen. Doorheen de jaren kende het bedrijf een stevige groei en evolueerde naar een sterke KMO met een nadrukkelijk familiaal karakter, waarbij doorgedreven innovatie één van de absolute pijlers is.


Het bedrijf kende een constante omzetgroei en ook de diversiteit aan diensten en activiteiten breidde zich jaar na jaar uit. In 2018 werd in Nederland een afdeling van MDO Techniek opgericht om ook daar aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Om de klanten nog beter te kunnen bedienen, werd in 2019 beslist om MDO Techniek op te splitsen in een aantal bedrijven met elk hun expertise en/of regio.

Bedrijf

Het algemene beheer komt in handen van MDO Group. De activiteiten van MDO Techniek worden voortgezet door MDO Technics. Door de grotere focus op internationalisering besloten we bij de opstart van MDO Group en haar dochterondernemingen om een Engelstalige naamgeving toe te passen.

Het doel is om al onze klanten te kunnen behelpen in een straal van 750 km rond Zottegem, waar onze hoofdzetel is. Dit maakt het mogelijk om landgrensoverschrijdend dezelfde services aan te bieden. MDO Group is momenteel werkzaam in de Benelux, Frankrijk én Duitsland.

Het hoofdkantoor van MDO Technics is in België te Zottegem, maar er is eveneens een vestiging in Nederland te Breda én sinds eind 2019 in Frankrijk te Boeschepe. Na een succesvolle start in Nederland besloot MDO Group immers een identieke onderneming op te richten in Frankrijk.

Daarnaast werden de dochterondernemingen MDO Move (industriële verhuisprojecten, magazijninspecties en projectbegeleiding), MDO Software (magazijnapplicaties) en MDO Utilities (HVAC, sanitair, elektrotechniek en modulaire wandsystemen) opgericht, die zich elk specialiseren in specifieke diensten. Zie verder voor meer informatie of neem een kijkje op hun respectievelijke website.

MDO Group to MDO Technics

MDO SOFTWARE

MDO Software werd opgericht in 2018 als onderdeel van MDO Group voor de ontwikkeling van softwareapplicaties, die het beheer en onderhoud van uw magazijn vereenvoudigen.

MDO Software ontwikkelde eenvoudige en gebruiksvriendelijke varianten op de meer gangbare software voor artikel- en stockbeheer (ook gekend als WMS of Warehouse Management System) én creëerde een handige foto applicatie, waarmee het mogelijk is om een omschrijving (bv. een locatie of artikelnummer) toe te voegen aan uw professionele foto’s.

MDO Techniek to MDO Software

Daarnaast specialiseert MDO Software zich in de ontwikkeling van een magazijninspectie applicatie. Deze magazijntoepassing stelt u in staat om uw opslagsystemen eigenhandig te inspecteren en de juiste data te verzamelen om het correcte materiaal te bestellen én de nodige herstellingen te laten uitvoeren.

Onze software kan zowel gebruikt worden als mobiele applicatie (tablet – smartphone), alsook toegepast worden als webapplicatie (PC/laptop). Een combo van beide is meestal aangewezen.

Bent u op zoek naar een specifieke toepassing op maat van uw bedrijf?

Neem gerust contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Banner WIA

Bedrijfsinformatie

  • STATUTAIRE NAAM: MDO Software Solutions BVBA
  • STATUTAIRE ZETEL: Ballingsweg 9, 9620 Zottegem België
  • FEITELIJK ADRES: Ballingsweg 9, 9620 Zottegem België
  • POSTADRES: Ballingsweg 9, 9620 Zottegem België
  • TELEFOONNUMMER: +3292690688
  • EMAIL ADRES: software@mdogroup.eu; invoice@mdogroup.eu (facturatie)
  • WEBSITE: www.mdosoftware.eu
  • REKENINGNUMMER: IBAN BE53 7340 4474 0853
  • AANNEMERSREGISTRATIE: 0690741453
  • BTW NUMMER: BE0690.741.453
FIT Entiteitslogo op3lijnen EN

With the support of Flanders Investment & Trade