Repairman2
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Repair App

Optimalisatie van het onderhoud van uw magazijn

Na de implementatie van de WIA software is het mogelijk om zelf systematisch inspecties uit te voeren in uw magazijn.

Gevaarlijke situaties worden efficiënt geïdentificeerd, waardoor de veiligheid en kwaliteit van uw opslagsystemen meer gegarandeerd kunnen worden.

De complementaire Repair app laat u toe de herstellingen van de defecte onderdelen overzichtelijk uit te voeren.

Deze applicatie somt alle geregistreerde defecten per uitgevoerde inspectie op en duidt de locatie aan waar deze zich bevinden in het magazijn.

Daarnaast is het mogelijk om aan te duiden welke defecten al dan niet hersteld zijn.

Op deze manier heeft u steeds een goed beeld van de staat van uw magazijn.

Montage4 WIA Repair5

WMS module

Reservevoorraad digitaal in kaart gebracht

Via de supplementaire WMS module (Warehouse Management System) in WIA is het eveneens mogelijk om de stock van de reserveonderdelen te beheren.

Dit zorgt ervoor dat u een goed overzicht heeft van de onderdelen die u op voorraad heeft of deze tijdig kunt bestellen, indien nodig.

Op basis van de gemelde defecten en het artikelbeheer in de WMS kunt u zelf de nodige herstellingen uitvoeren of dit laten doen door een externe dienst.

Digitaal platform

De Warehouse Inspection Application is geprogrammeerd voor het gebruik op Android-tablets. Maar de applicatie is eveneens raadpleegbaar via een gebruiksvriendelijke webapplicatie op uw computer of andere apparaten. De verzamelde data wordt online opgeslagen en u kunt allerlei analyses uitvoeren.

Na een inwerkperiode wordt het mogelijk om terugkerende probleemsituaties te identificeren en deze structureel aan te passen. Zo krijg je een goed overzicht van de status van uw magazijn.

Via de webapplicatie kan je ook de supplementaire WMS beheren. Je kunt onder andere nagaan wanneer de minimumstock van een bepaald onderdeel bereikt is en vervolgens de nodige bestellingen doen om uw stock terug aan te vullen.

De Galaxy Tab Active2 is uitgerust met een stevige antisliplaag en dankzij zijn duurzame en schokbestendige cover kan het een val tot 1,2 meter doorstaan. Het toestel en de bijhorende S Pen zijn beide IP68-gecertificeerd zodat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden, zoals condens, toevallig morsen en beschadigend stof.

Dankzij de gemakkelijk te vervangen, duurzame batterij wordt een constante werking tijdens langdurig gebruik gegarandeerd.

De Galaxy Tab Active2 beschikt over een RAM-geheugen van 3 GB en is uitgerust met een 1,6 GHz Octa-core processor die krachtig genoeg is om snel te werken wanneer de gebruiker verschillende taken tegelijkertijd uitvoert, zoals real-time data management.

Hardware

  • Robuust design
  • Water- en stofbestendig
  • Vervangbare batterij
Tablet

Ondersteuning

  • Jaarlijks onderhoudscontract
  • ‘Wear and tear’ damage : herstelling van schade na ongeval
  • Support & Diagnostics

Labelprinter

  • Zebra ZD 420: 203 dpi, USB, TT, Ethernet
  • TSC TTP-247: 203 dpi, TSPL, EZ, Ethernet